Skip to content

Dark Matter nu op Apple TV+

Dark Matter, die op 8 mei 2024 is uitgekomen op Apple TV+, is een sci-fi serie met een vleugje mysterie. Het verhaal volgt Jason Dessen, een gerenommeerd natuurkundige en familieman uit Chicago. Zijn leven neemt een bizarre wending wanneer hij op weg naar huis gekidnapt wordt.

Hij ontwaakt echter niet vastgebonden in een kelder, maar in een parallelle versie van zijn eigen leven. In deze realiteit heeft hij andere keuzes gemaakt, wat geresulteerd heeft in een compleet ander gezin en carrière. Jason moet zien te overleven in deze vreemde omgeving, terwijl hij wanhopig probeert terug te keren naar zijn echte familie.

De serie verkent de intrigerende concept van het multiverse en de consequenties van keuzes die we maken. Jason staat voor een angstaanjagende uitdaging: hoe kan hij bewijzen wie hij werkelijk is en een weg terug naar zijn eigen realiteit vinden? Ondertussen moet hij de dreiging van zijn eigen “alter ego” zien af te wenden, die zijn oorspronkelijke leven wellicht in gevaar brengt.

Back To Top