Skip to content
©LG

LG TV’s nu met Apple Music in Spatial Audio & Dolby Atmos

LG Electronics introduceert Apple Music in Spatial Audio met Dolby Atmos op haar Smart TV’s, waaronder OLED- en QNED-modellen, voor een eersteklas muziekbeleving met surround sound. Gebruikers ontvangen wereldwijd een gratis proefperiode van drie maanden voor Apple Music op geschikte LG Smart TV’s met webOS 4.0 en hoger. De reclamevrije streamingdienst biedt meer dan 100 miljoen nummers en 30.000 afspeellijsten, waaronder exclusieve content zoals Apple Music Live concerten. Spatial Audio verbetert de kwaliteit en intensiteit door nummers automatisch af te spelen in Dolby Atmos. LG Smart TV’s die Dolby Atmos niet ondersteunen kunnen nog steeds genieten van spatial audio door verbinding te maken met een Dolby Atmos LG soundbar of Apple apparaten via Bluetooth. LG streeft op deze manier naar een betere content streaming ervaring voor muziekliefhebbers wereldwijd.

Back To Top