Skip to content
© Logitech

Nieuwe Logitech Combo Touch voor iPad Air en iPad Pro

Logitech introduceert de nieuwe Combo Touch, een toetsenbordhoes voor de nieuwste iPad Air en iPad Pro modellen. Deze hoes is dunner, lichter en heeft een groter trackpad dan zijn voorganger, en biedt daarmee meer functionaliteit en gebruiksgemak.

Afneembaar toetsenbord

De Combo Touch beschikt over een afneembaar toetsenbord en flexibele standaard. Waardoor u niet alleen eenvoudig kunt typen, maar ook makkelijk kan schetsen, bekijken, lezen en meer, waar u ook bent.

Smart Connector

De Combo Touch maakt gebruik van de Smart Connector voor directe, veilige connectiviteit, waardoor opladen of Bluetooth-verbindingen niet meer nodig zijn.

Verbeterde typ- en navigatie-ervaring

De Combo Touch is nu de dunste en lichtste toetsenbordhoes van Logitech, waardoor hij ideaal is om mee te nemen onderweg. Het toetsenbord is voorzien van achtergrondverlichting met 16 helderheidsniveaus, waardoor comfortabel typen mogelijk is in elke omgeving. Dankzij de speciale snelkoppelingsrijen heb je snelle toegang tot de meest gebruikte functies van iPadOS, zoals volume regelen, het scherm helderder maken en het zoeken openen.

Het trackpad is 30% groter dan bij het vorige model, wat navigeren op je iPad nog eenvoudiger en intuïtiever maakt. De toetsen voelen prettig aan en geven een prettige feedback bij het typen.

Volledige bescherming

De Combo Touch beschermt je iPad aan alle kanten tegen vallen, stoten en krassen. De hoes heeft een stevige achterkant en een zachte voering aan de binnenkant. De flap aan de voorkant beschermt het scherm wanneer de hoes is gesloten.

Compatibiliteit en prijs

De Logitech Combo Touch is compatibel met de iPad Air (5e generatie) en iPad Pro 11-inch (1e, 2e, 3e en 4e generatie),12,9-inch (5e en 6e generatie) en 13-inch (M4). De hoes is verkrijgbaar, in een aantal kleuren, via de website van Logitech en Apple voor een adviesprijs vanaf € 199,99 voor de iPad Air en vanaf € 259,99 voor de iPad Pro.

Back To Top