Skip to content
Logitech Keys-to-Go 2. © Business Wire

Logitech introduceert zijn Keys-To-Go 2

Logitech heeft zijn Keys-To-Go 2 onthuld, een ultradraagbaar draadloos toetsenbord ontworpen voor tablets, mobiele apparaten en laptops. Het beschikt over een ingebouwde hoes om het te beschermen tegen schade, terwijl het slanke, lichtgewicht ontwerp dit toetsenbord gemakkelijk maakt om mee te nemen voor gebruik. Keys-To-Go 2 is op maat gemaakt voor mobiel computergebruik en is compatibel met meerdere besturingssystemen, zodat gebruikers moeiteloos kunnen werken, leren en creëren vanaf elk apparaat, elke locatie en op elk moment.

De Keys-To-Go 2 is verkrijgbaar in Lila, Lichtgrijs en Grafiet, en is voorzien van een schaarmechanisme voor een comfortabele, efficiënte en nauwkeurigere typervaring. Maak via Bluetooth R verbinding met maximaal drie apparaten via de Easy-Switch-toetsen en typ naadloos op tablets, telefoons en laptops. Dit compacte toetsenbord is verkrijgbaar in twee lay-outs, Universal (Android, ChromeOS, Windows, iPadOS, iOS en MacOS) en een speciale Apple-lay-out (iPadOS, iOS en macOS).

De Keys-To-Go 2 is verkrijgbaar voor een prijs van 89,99 euro.

Back To Top