Skip to content
© Apple

Zeven nieuwe games op Apple Arcade

Op Apple Arcade vond je al ruim 200 geweldige games in uiteenlopende genres en daar komen nu zeven nieuwe titels bij, die je net als de rest zonder reclame of in-app aankopen kunt spelen. Vanaf vandaag zijn deze vier games beschikbaar: Rabbids: Legends of the Multiverse, Return to Monkey Island+, Tomb of the Mask+ en Fabulous – Wedding Disaster+.

Op 3 juli kunnen spelers nog eens drie nieuwe games verwachten: Outlanders 2: Second Nature, een strategische bouwgame van de onafhankelijke studio Pomelo Games uit Uruguay, Punch Kick Duck+, een side-scroll actiegame van ontwikkelaar Shaun Coleman en het populaire rustgevende Zen Koi Pro+ van gamestudio LandShark Games uit Singapore.

Genoeg te doen dus, deze zomer: op een lekker plekje in de schaduw kun je nieuwe games uitproberen, vernieuwde favorieten nog eens doen of gegarandeerd genieten van tijdloze klassiekers.

Outlanders 2: Second Nature van Pomelo Games

De nieuwe versie van deze app zal dorpenbouwers beslist aanspreken, met fantasierijke levels, aparte humor en een gameplay waarvan je de basis zo onder de knie hebt maar de fijne kneepjes al doende in de vingers moet krijgen. Een dappere nieuwe generatie Outlanders staat klaar om het leven in de Outlands met nieuwe bouwmethodes een ander aanzien te geven, in een ecosysteem dat er levendiger uitziet dan ooit tevoren. Spelers kunnen aan de slag in een Campaign-modus met 21 levels, terwijl de Challenges-modus om de twee weken wordt bijgewerkt. De graphics hebben een make-over gekregen en er zijn nieuwe Tropiclands en Winterlands met weersomstandigheden toegevoegd. Het aantal gebouwen en resources is verdubbeld en de innemende leiders hebben elk een unieke persoonlijkheid.

Punch Kick Duck+ van Shaun Coleman

Spelers moeten zich een weg banen door de toren van de wrede Baron Tigrisso en onderweg met eenvoudige controls en uitdagende actie zijn hench-critters van zich af weten te houden. De spelregels zijn heel eenvoudig: Punch verslaat Kick, Kick verslaat Duck en Duck verslaat Punch. Je kunt kiezen uit drie moeilijkheidsgraden, allerlei bonte personages en horizontaal of verticaal spelen. Je moet snel denken en nog sneller handelen, wil je alle tegenstanders verslaan op weg naar je high-score.

Zen Koi Pro+ van LandShark Games

Dompel jezelf onder in Zen Koi Pro+, een single-player game waarin je helemaal tot rust komt. Het verhaal is ontleend aan de Aziatische mythe van een koikarper die in een draak verandert. Je kunt 50 fascinerende koipatronen in sprekende kleuren verzamelen. Het is de bedoeling dat je ongecompliceerd speelplezier hebt en alle stress van je laat afglijden. De serene koiwereld in Zen Koi Pro+ zit vol symboliek, culturele verwijzingen en positieve waarden als doorzettingsvermogen, geluk en een lang leven.

Voor juni staan nog updates van onder meer deze succesvolle games op stapel:

 • NBA 2K24 Arcade Edition: Speel de finale van het kampioenschap met acht Greatest Players die nu al beschikbaar zijn, onder wie Kevin Durant, Damian Lillard, Kevin Garnett en Clyde Drexler.
 • Hello Kitty Island Adventure: Op 13 juni is het tijd voor de Paper Parade, een feest van individualiteit, zelfexpressie, liefde en jezelf zijn. Tuxedo Sam kijkt altijd naar deze feestdag uit en hij heeft de hulp van de spelers nodig om een mooie praalwagen te maken.
 • Sonic Dream Team: Vanaf 12 juni kunnen spelers twee nieuwe missies kiezen op hun reis door Sweet Dreams. Spelers die alle Dream Orbs en Moons weten te verzamelen, mogen zich wagen aan Bittersweet Way, een speciale nieuwe endgame waarvoor je echt een expert moet zijn om die tot een goed einde te brengen.
 • Crossy Road Castle: De Prank Parade is een gloednieuwe challenge met 20 enerverende en knotsgekke levels.
 • WHAT THE CAR?: Familie en vrienden kunnen om beurten racen op een gedeeld device. Je kunt zelfs tegen je eigen beste tijd racen, die eruitziet als een spookauto.
 • Bloons TD 6+: In het gloednieuwe event Boss Rush moeten hele teams het opnemen tegen speciale bazen.

De hele maand brengen een aantal Arcade-titels leuke updates uit waarbij samen spelen centraal staat.

Prijzen en verkrijgbaarheid

 • Apple Arcade is verkrijgbaar voor € 6,99 per maand, met een gratis proefperiode van een maand. Klanten die een nieuwe iPhone, iPad, Mac of Apple TV kopen, krijgen gratis een abonnement van 3 maanden op Apple Arcade.1
 • Apple Arcade is onderdeel van de maandelijkse Apple One-abonnementen Individueel (€ 19,95) en Gezin (€ 25,95), met een gratis proefperiode van een maand.2
 • Arcade Originals kun je spelen op iPhone, iPad, Mac, Apple TV en Apple Vision Pro. Iconen uit de App Store kun je spelen op iPhone, iPad en Apple Vision Pro.
 • Met één abonnement op Apple Arcade hebben maximaal zes gezinsleden onbeperkt toegang tot alle games in de catalogus.
 • De beschikbaarheid van de meer dan 200 games op devices is afhankelijk van de compatibiliteit van de hardware en software. Sommige content is niet in alle regio’s beschikbaar.
 1. Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe abonnees. Eén abonnement per Delen met gezin‑groep. Het aanbod is geldig tot 3 maanden na activering van een in aanmerking komend device. Het abonnement wordt automatisch verlengd totdat het wordt opgezegd. Er zijn beperkingen en andere voorwaarden van toepassing.
 2. De gratis proefperiode van Apple One geldt alleen voor de services die je niet al gebruikt, of je nu in de proefperiode van die services zit of er al een abonnement op hebt. Na afloop van de proefperiode wordt het abonnement automatisch verlengd totdat het wordt opgezegd. Er zijn beperkingen en andere voorwaarden van toepassing.

Back To Top