Skip to content
© Affinity

Probeer de software van Affinity zes maanden gratis uit

Creatieve softwaremaker Affinity biedt iedereen de mogelijkheid om zijn ontwerp-, fotobewerkings- en desk top publishing-software zes maanden gratis uit te proberen.

De vrijblijvende proefperiode is met name gericht op gebruikers die meer tijd willen om vanuit hun huidige software naar Affinity te migreren.

Om klanten te helpen de verandering door te brengen, biedt Affinity een uitgebreid ondersteuningsprogramma aan, inclusief leervideo’s en tutorials van de interne experts en andere professionals die de bekroonde software al gebruiken.

De gratis proefperiode wordt aangeboden op Affinity Photo, Affinity Designer en Affinity Publisher op Mac, Windows PC en iPad. Degenen die het downloaden zijn niet verplicht om het te kopen. Voor klanten die een aankoop willen doen, zijn de apps momenteel beschikbaar met 50% korting.

Affinity CEO Ashley Hewson zegt: “Meer mensen dan ooit praten over de verschillende creatieve software-opties die beschikbaar zijn. En elke dag nemen duizenden meer ontwerpers, kunstenaars en fotografen de beslissing om naar Affinity te verhuizen, zich bij de miljoenen die onze software al vertrouwen voor hun dagelijkse professionele workflow van de afgelopen tien jaar.

“Een van de dingen die we van potentiële klanten horen, is dat ze het op prijs zouden stellen om een langere periode te hebben om Affinity naast hun bestaande software uit te voeren, om aan de verschillen te wennen en hun werkmethoden aan te passen.

“Dus we zeggen ‘probeer alles en betaal niets’ omdat we begrijpen dat het aanbrengen van een verandering een grote stap kan zijn, vooral voor drukke professionals.

“Iedereen die de proef doet, is absoluut niet verplicht om te kopen – in feite zullen we in dat stadium niet eens betalingsgegevens aannemen. We zijn erg enthousiast over het verwelkomen van grote aantallen gebruikers die hebben besloten dat het tijd is om een verandering aan te brengen.”

Ga naar de website van Affinity om de gratis trial te downloaden.

Back To Top