Skip to content

Over applenieuws.nl

Applenieuws.nl is een Nederlandstalige website die is toegespitst op het Amerikaanse computermerk Apple en aanverwante producten, en is opgericht door Eddie Horstman in september 2005. Alhoewel de site destijds meer als een hobby is begonnen, merkte wij al snel door de reacties en het gestaag toenemend aantal bezoekers dat het format van de website door de lezers werd gewaardeerd.

De doelstelling

De belangrijkste doelstelling van applenieuws.nl is de Nederlandstalige bezoeker zo snel mogelijk te voorzien van het laatste Apple gerelateerde nieuws. Door de redacteurs worden de websites van Apple en de belangrijkste buitenlandse Apple gespecialiseerde websites continu verkend. Zodra er nieuwe nieuwsfeiten te melden zijn, wordt de informatie zo snel mogelijk vertaald en op applenieuws.nl gepubliceerd. Naast deze actuele nieuwsvoorziening worden er op applenieuws.nl regelmatig achtergrondartikelen, recensies en zo nu en dan interviews gepubliceerd. Door de goede contacten met Apple Nederland en andere fabrikanten van software en hardware voor het Macintosh platform kunnen nieuwe producten regelmatig al in een vroeg stadium door de medewerkers van applenieuws.nl worden uitgetest. De bevindingen worden objectief op de site gepubliceerd.

Disclaimer

De informatie op applenieuws.nl is bedoeld voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Elke vorm van herpublicatie van (een deel van) de inhoud van applenieuws.nl zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AppleNieuws.nl is nadrukkelijk verboden.

Applenieuws.nl spant zich in om de informatie die hij aanbiedt op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft hiervoor geen garanties. De eigenaar van applenieuws.nl aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik of onvolledigheid van, of informatie aangeboden door, applenieuws.nl op welke manier dan ook.

Back To Top